HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2010.04.19. 22:29 piukdani

Túdódi

Kedves nénik és bácsik,

 

sok minden történik velünk mostanában, ezért is van az, hogy egyre ritkulnak a beszámolóink.

Először is: itt minden rendben, okosodunk, ügyesedünk.

A címben található szó mostanában Samu öcsim kedvenc szófordulata, kb az első azután, hogy reggel kinyitotta a szemét! :) Kíváncsian várom, hányan tudjátok dekódolni a jelentését! :)

Ezen kívül már minden vicceset mond, ilyeneket, hogy kakakó, meg kogurt, meg mindent megpróbál megismételni, s addig mondja, míg nem sikerül. Nagyon vicces!

Velem is minden oké, újra járunk lovagolni vasárnaponként, ha épp nem vagyunk köhögősek, akkor szombaton elmegyünk uszodába reggel, különben pedig dévényezünk és koraizunk a heti 4 napnyi petőzés mellett. Hát nem unatkozom, az biztos! 

Samu mostanában mindenre felmászik, elég veszélyes üzem, mert annyira még nem ügyes, hogy Anyáék ne kapjanak infarktust mindene egyes próbálkozásnál.

 

Na ennyi, ha megvan a címben lévő szó, írjátok meg, s majd folytatom a beszámolót!

 

üdv, PiukDani

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr561935847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piukdani 2010.04.23. 13:39:15

Bennfentes információval nem etikus visszaélni! :D:D

Bükkösy Gergő 2010.04.23. 22:55:28

@piukdani: Samut ismerve könnyen ki lehet találni, vagy nem? :))))
süti beállítások módosítása