HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2009.10.01. 15:01 piukdani

hátszóval

Kedves nénik és bácsik,

 

bevallom, hogy van lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy olyan régen nem informáltalak Benneteket arról, hogy hogy megy a sorom. Most egy kicsit pótolom a lemaradást:

Jól vagyunk, mindannyian. Meg nagyon fáradtak is, Samut kivéve mindannyian.

Mint már mondtam elkezdtem az óvodások nehéz életét, a Pető Intézet 4/1-es óvodás csoportjába járok immár 3 hete. A tapasztalatok szerint jó, de teljesen kipurcantatnak. S nincs ám pelenka, meg csőrösitató, meg pürésített kaja. Szigorú, spártai elvek vannak. Mindenki bugyi+kisnadrág kombóban nyomja, így gyakran kell bilizni, na meg a balesetek miatt újra öltözni. Alig eszem, mert rájöttem, hogy a szüleim úgysem hagynak éhenhalni, s este mindig jól megetetnek, megitatnak.

Viszont vannak helyes csajok a csoportban, olyanok is, akiket régről ismerek, az egyikkel vagy 2 éve együtt jártunk usziba, a másikkal meg Mamás csoportban voltunk együtt még tavasszal.

A beszoktatás nem volt egyszerű, mert Anya Samut is hozta mindíg, így Samu is beszoktatós-ovis lett velem. Ha majd nagyok leszünk, együtt fogunk csajozni járni, mert mindketten elég jó hatékonysággal csavarjuk a nőket az ujjunk köré! :D

A héten mindkettőnket lemázsáltak, s megmértek, így a statisztika a következőképp alakul:

Samu 75 cm, 8,9 kg

Dani 101 cm, 12,5 kg

Látszik, hogy Samu még husi, bár egyre kevésébé, mert állandóan benne van a bugi a lábában, s szaladgál, mint a mérgezett egér. Én még mindig magas-vékony vagyok, s ezen a Petős koplalás sem segít. Persze, ha Apára ütünk, akkor ez nem is meglepő.

Sajnos most a lovaglás szünetel, de remélejük hamar tudjuk folytatni. A Dévény-torna is megy péntekenként, meg a Koraiba is járunk, szintén péntekenként. Anya szeretne még valamikor logopédiára is cipelni, de sajnos elég limitált a szabadidőnk. Viszont hallottuk, hogy van Dunakeszin valami helyes logopédus, őt még Anya elkapja egyszer.

Voltunk a hétvégén a Skanzenban, Apa kollégájával s az ő családjával. Vidám volt, mert szerencsére nagyon jó idő volt, s jó nagyot sétáltunk, meg játszótereztünk meg minden. Klassz hely az a Skanzen, van kisvasút is, ami nekem nagyon bejött!

 

Most ennyi, fotókat majd később, mostanában kevesebb készül belőle...

 

üdv, PiukDani

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr761420691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása