HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2010.02.20. 21:17 piukdani

A régvárt fotók

Kedves nénik és bácsik,

 

azt hiszem már ki is hagyhatom az állandó elnézést kérést, mert úgyis tudjátok, hogy minden rendben, csak nagyon sok a dolgunk, s megy a jövés-menés ezerrel... :D

Volt farsang az óvodában, s az egyik csoporttársam papája nagyon klassz fotókat készített mindenkiről, így aztán végre rólunk is.

Mióta utoljára írtam, volt a 4 éves születésnapom, jól meg is ünnepeltük, volt egy regimentnyi torta, meg vendégeskedés meg ilyesmik. Ma meg végre a Piuk mamáék is eljöttek szülinapozni.

Mostanában az Apával, Samuval, Anyával eljárunk a közeli uszodába hétvégenként, s nagyon jókat szoktunk mókázni. Samu is nagyon bírja a vizet, látszik hogy az én öcsim! :D

Dani, azaz én, szóval kéményseprő voltam.

Egy közeli is, a háttérben az egyik kedvenc konduktornénim.

Volt zsonglőr, csuda mókás volt. A háttérben az egyik cimborám: Réka

A kis Piuk család

Az öcsim, a farsangon

 

Mindenkit üdv,

PiukDani

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr131776796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása