HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2009.01.15. 20:50 piukdani

Samu ma 4 hónapos

Kedves nénik és bácsik,

először is elnézést, hogy mostanában kicsit rendszertelenül jelentkezünk, de annyi minden történik velünk manapság.

Először is, tegnapelőtt óta óvodás vagyok. Nem állítom, hogy könnyen megy, de mindenképp érdekes. Elég messze van, szóval minden nap kocsikázunk, hogy odaérjünk. Ráadásul elég korán is kell indulnunk, mert fél 9-ig kellene megérkeznünk, persze mi örülünk, ha 9-re ott vagyunk. Samut ezen a héten leadtuk a Nagyapusnak, amíg én oviban voltam.

Az óvodába 6-an vagyunk a csoportunkban, mindenféle gyerek. Nagyon kedves óvonénik is vannak, Rita néni és Hédi néni. Bevallom a nap elején még sírok kicsit, mert félek, hogy Anya egyedül hagy, de aztán belejövök a mókázásba, s menten jobb. Anya azért be-bekukkant, hogy magát is megnyugtassa, minden rendben van velem.

A jövőhéttől már visszük Samut is, mert Nagyapus nem tud rá vigyázni. Nehéz lesz neki.

Ezen felül a konduktív és a dévényes fejlesztés megy, valószívnű, hogy ezt majd akkor is megtartjuk, amikor már rendesen járok, nemcsak fél napokat. Az úszodán vacillálunk, mert hozzánk nagyon közel nyílt egy nagy uszodakomplexum, s lehet, hogy inkább oda fogunk járni Anyával, hiszen a feladatokat magunktól is meg tudjuk csinálni. Mondjuk ez mg csak elv, mert még nem próbáltuk egyszer sem.

Samuról is írok pár sort. Ma 4 hónapos, s nagyon helyes gyerek. Sokat gőgicsél, a hasáról át tud fordulni a hátára, s már a hátáról is nagyon próbálkozik. Sajnos nem alszik már olyan jól, mint idáig, s ettől Anya napközben elég fáradt.

A fotókat össze kell kicsinyíteni, ezért majd később kerülnek fel.

Biztos van még egy rakés dolog, ami fontos, de most nem jut az eszembe, szóval üdv, folyt köv!

PiukDani

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr81880469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása