HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2008.10.14. 21:38 piukdani

fejlemények

Kedves nénik és bácsik,

 

lehet, hogy lassan kell csinálni egy júzernevet Samunak is, hogy ne én továbbítsam az infókat róla, hanem maga intézze ezt. Bár amíg ilyen kis béka, addig szívesen megteszem helyette. :D

szóval beköltöztünk a házikónkba, s már egészen meg is szoktunk itt.

a fűtés szerencsére rendben van, s miután olyan szép idő van mostanában, napközben nem is kell használnunk. Viszont egyedül alszom a szép nagy szobánkban, mert Samu még az anyuékkal alszik, hogy éjszaka ne keltsenek fel, ha épp randalírozni lenne kedvük.

Samu rendes kisbaba, így szinte mindent a régi kerékvágásban tudunk csinálni, leszámítva persze az szopizást, mert abból engem kihagynak, s olyankor gyakran kiabálok, meg háborgok. Különben pedig Samu sokat alszik még, s nem zavarja a köreimet. :D

Tegnap elmentünk mérickedni, én 12,5 kg vagyok, ami anya szerint nonszensz, mert alig bír megemelni már, Samu pedig 4,5 kg, aminek mindenki nagyon örült, mert ez azt is jelenti, hogy 3 hét alatt majdnem 80 dkg-ot hízott (ami nem csoda, mert egy kis zabagép, s ha rajta múlna állandóan az anyun lógna). Ő 56 cm, én kb 96 vagyok, szóval még sokkal magasabb vagyok nála.

A fejelsztésekről: változatlanul Pető, Dévény (bár itt visszamentünk Pestre a rég bevált dévényesünkhöz, akit nagyon szeretünk), a korai fejlesztőben már kétszer voltunk, idáig jónak tűnik, de majd beszámolok róla folyamatosan.

Fotókat most sem  csatolok, mert az történt, hogy elromlott a fényképezőgépünk, pont a Samu születésnapja előtt, s azóta sem javították meg. Így persze szegény Samuról feleannyi fotó sem készül, mint rólam.

Azért majd szólok a szülőknek, hogy ez így nem járja, s kapják össze magukat!

üdv, PiukDani

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr32714318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása