HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2009.03.24. 21:12 piukdani

megkésve bár...

Kedves nénik és bácsik,

az a tényállás, hogy nagyon sok minden történt velünk mostanában, szóval már nem jutott idő a szokásos beszámoló elkészítésére.

Jól vagyunk, bár voltunk betegek februárban, Samu is, én is lázasak voltunk, meg takonykórosak. Jobbára a bölcsi miatt van ez, mert ott könnyebb összeszedni a kórságokat.

Ezen kívül összetörték az autónkat, s egy egész héten keresztül a nagybátyám Corsájával furikáztunk (ezúton is köszönjük a kisegítést!), amíg az autónk a szerelőnél volt. Aztán meg elcsórták Anya lepukkant régi telefonját, s oda lettek a számai, ami miatt most mindenkinek nagyon örül, aki felhívja!

Na de a lényeg. Elkezdtem bölcsödébe járni. Eléggé bejön, bár csak délelőttönként hagy ott Anya, ebéd után mindig jön értem. Az a megállapodás, hogy majd szeptembertől fogok ott is aludni, addig meg jó így. Ez a bölcsi Újpalotán van, ezért minden reggel elkocsikázunk oda, közben elvisszük Apát dolgozni, Samu meg Anya hazamennek, vagy elintézik a dolgokat, mint bevásárlás, meg ilyesmik.

A fejlesztések ettől függetlenül mennek, dévényezünk, meg petőzünk, meg járunka korai fejlesztőbe. Sajnos mostanában nem voltunk uszodában, mert elég nyavajásak voltunk.

Samu ügyesedik, mostanában gyakorolja a négykézláb állást, s úgy hintázik, meg tolja magát hátrafele. Elég vicces, mert ha valamit nagyon el akar érni, akkor addig tornázik, míg egyre távolabb kerül a cucctól.

Szoktunk együtt játszani is, de azért még nem egyszerű vele.

Íme a fotók, amit már régóta ígérgetünk.

üdv, PiukDani

Samu sapkában

Mi, fiúk tv-t nézünk

játék közben

Apával mókázunk

Samuci fürdés közben

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr161023422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása