HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2009.05.14. 21:07 piukdani

Samu 8 hónapos

Kedves nénik és bácsik,

 

irtó régen írtam, s ezért elnézést kérek.

A helyzet az, hogy itt minden rendben, csak olyan tempóval zajlik nálunk minden, hogy egyszerűen nem jutunk a blogíráshoz.

Szóval a helyzet velem: ügyesedek-okosodok, járunk a Korai Fejlesztőbe, itt Dunakeszin. Klassz, szeretem, jókat szoktunk mókázni. Aztán járunk logogépiára, mert Anyáék már nem győzték dekódolni a síránkozásomat, s rá akarnak venni, hogy beszéljek már. Bejön a téma, irtó helyes logopédus nénit talált nekem Erika (aki Anya unokatestvére).

Van a szokásos Pető-Dévény kombó, amiért nagyon haragudna mindkét névadó, mert nagy ellenlábasok, de nekünk így jó, s nem törődünk senkivel.

A lényeg viszont az, hogy a konduktorunk ajánlott egy helyet Vácrátóton (ez tőlünk kb 20 km-re van), ahol a mozgássérültek ingyen gyógylovagolhatnak! Hihetetlen, mi? Heti egyszer járunk, s nagyon-nagyon tetszik. Egyáltalán nem sírtam, s ügyesen tartom magam, meg a buksimat is! Anyáék mindig el vannak ájulva. Nagyapus is gyakran elkísér minket, s akkor megpróbálja tartani velünk a lépést... hihi, mi persze lovon sokkal gyorsabbak vagyunk! :) Ha kíváncsiak vagytok ránk, akkor a Magyar Vágtán kinn lesznek a Velo-Tanyások meg mi is!

S most Samuról:

képzeljétek úgy volt, ugye, hogy négykézláb áll, aztán nagyon hamar elkezdett mászni, de ez még nem elég. Pont 7 hónapos volt, amikor elkezdett felállni, persze kapaszkodva, de egyre ügyesebb, s már szépen a popsijára huppan, ha elfárad. A másik nagy dolog pedig, hogy már tud kapaszkodás és támaszkodás nélkül ülni.

Aztán az utóbbi időben kijött 3 foga, nagy nyűgösség van, meg minden, de nagyon helyes ahogy a pár fogával vigyorog.

Most pedig a fotók:

A lovon

A Velo-Tanyán, segítőim: Emő és Balázs (a sárga sapkás a sarokban az öcsikém)

Apával és Samuval az állatkertben

Samu fürdik. Nagy kópé, mert nem bír ám a popsiján megülni a kádban. Még, ha a nagykádban fürdünk, akkor is sajtkukacoskodik... :)

Samu gyakorol, a háttérben látszom én is.

nem mindig sikerül leülni. Ilyenkor a spárga marad, vagy a zuttyanás.

Ezzel búcsúzunk is, üdv, Piuk Dani

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr301122165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása