HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2008.12.02. 20:51 piukdani

2 hónap múlva leszek 3 éves

Kedves nénik és bácsik,

 

először is biztosítok mindenkit, hogy jól vagyunk, szerencsére a hideggel együtt járó kórságokat nem kaptuk el. Persze, mi is szipogunk néha, de semmi komoly szerencsére.

 

Samuról: november 20-án voltunk vele a 2 hónapos oltás végett a doktornéninél, akkor 5,3 kg volt. Ennek mindenki örült. MOndjuk nem nagy dolog, mert ő még csak eszik és alszik. Így könnyű hízókúrázni! :D

Elkezdett vigyorogni s vicces hangokat hallatni, amitől el vannak olvadva a felnőttek. Na jó, tényleg helyesen csinálja.

Magamról: mostanában beállni látszik a heti rutinunk. Hétfőn Dévény-féle gyógytorna, kedden zenebölcsi (bár mióta ilyen hideg, nyálkás idő van nem voltunk), szerda szünnap, csütörtök okosítás a Korai Fejlesztő dunakeszi tagozatában, péntek vagy okosítás, vagy megyek Gabi néniékhez kölcsön-gyereknek, szombaton uszoda Apával, vasárnap szintén szünnap.

Tényleg az uszodáról még nem írtam. Vácra járunk, kívülről családi háznak néz ki, de belül egy egész nagy medence van (kb 6-8 gyerek+szülő elfér), s ami igazán izgalmas, hogy a medence felett üvegplafon van, s onnan lehet kukucskálni. Onnan szokott Anya integetni nekem, ugyanis Anya és Samu elkísér minket Apával, s segítenek a levetkőzésben, felöltözésben. Régen is szerettem az uszodát, de most egészen vicces, mert kaptam egy speciális úszódresszt, amit úgy lehet elképzelni, mint egy lányos fürdőruhát, csak sortja van, s a mellkasán és hátán bele van varrva egy csomó hungarocell-polifoam, ami segít fennmaradni a vízen. Így Apa többször engedhet el, s nagyobb biztonságban tudhat. Nekem meg csak a fejtartásra kell koncentrálnom, s így sokkal ügyesebb vagyok.

 

Most nem csatolok fotókat, mert nem készültek újak, de megpróbálok közbenjárni, s rakunk el újakat.

 

Boldog Mikulást! (hozzánk is fog ám jönni, már nagyon várjuk Samuval)

üdv, PiukDani

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr93800413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása