HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2008.09.11. 20:00 piukdani

2008. szeptember azaz 31. hó

Kedves nénik és bácsik,

elnézést, hogy idáig nem jelentkeztem, de mostanában elég kaotikusak a napjaink.

Ami azért van, mert a dunakeszi házikónk már nemsoká elkészül, s időnk nagy részét kinn töltjük, másrészt pedig elkezdődnek a fejlesztések, s mindenhol le kell vizitálnunk, harmadrészt pedig nemsoká megérkezik a kistestvérem, s elég gyakran kell már Anyának a doktorokhoz járkálni miatta.

 

Ami a lényeg, h mostanra teljesen leadtuk az egyik gyógyszeremet, s sokkal jobban vagyok nélküle. Viszont ennek örömére el kellett mennünk EEG-re, hogy megnézzék a buksimat belülről is olyan szép-e, illetve el kellett mennünk vérvételre, hogy a megmaradt gyógyszer szintjéről is megállapítsák, hogy megfelelő-e. A vérvétel nem volt túl vidám, mert háromszor is meg kellett bökni a kezemet, míg elegendő vért sikerült kicsikarni belőlem. De jelentem, nagyon ügyes voltam, s nem is sírtam egyáltalán!!!

 

Voltunk a Petőben, kedvesek voltak, de megbeszéltük, hogy megpróbálunk Dunakeszin találni konduktort, mert Budapesten nagyon nagy a dugó ahhoz, hogy egy kisöcsivel egyetemben is érdemes legyen másfél óráért átbumlizni.

Az uszoda is beindulna mostanában, de oda meg átmenetileg nem tudunk menni, amíg Anyának nagy a pocakja, utána meg azért mert a Samu nagyon kicsi hozzá.

 

Szóval marad a gyógytorna, ami volt nyáron is, meg találtunk konduktort Dunakeszin, s oda is fogunk járni, s remélem a szüleim kitalálnak valami megoldást az uszodára is.

Képzeljétek, ma mondta a konduktor néni, hogy érdemes volna lovagolni is járni, mert a közeli Fót nevű vársokában van ilyen lehetőség, s az nagyon klassz dolog. Bevallom még nem láttam lovat közelről, s kicsit ijesztő is a gondolat, de biztos szeretni fogom! :)

 

Ebben a hónapban még bizttos jelentkezünk, mert megírjuk, hogy Samu megszületett, meg hogy elköltöztünk (persze csak ha már túl elszünk rajta)

 

üdv, PiukDani

 

majd elfeledtem: a fotók közé teszek pár képet a gyerekszobánk faláról, amit Anya rajzolt elő, s Mumus és Noi segítettek kifesteni, amit ezúton is köszönünk nekik!

hát csak így lehetett kibírni az augusztusi kánikulát!

a szobánk egyik sarka.

Anya és Dani munkaközben...

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr19659216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása