HTML

Piuk Dani

Atterunk a havi levelezesrol ide. Remelem legalabb annyian eleritek, s olvassatok. Ja, s aki nem tudna, Piuk Dani havi beszamoloit rejti majd e blog.

2010.01.12. 20:57 piukdani

Boldog Új Évet

Kedves nénik és bácsik!

 

Megkésve bár, de törve nem... vagy valami ilyesmi. Szóval minden rendben van velünk, csak mióta elkezdtük a munkás napjainkat (Dani szept közepétől, Samu okt közepétől) borzasztóan jövünk-megyünk.

De sorban: Pető ovis lettem szeptember közepétől. Reggel fél 8kor indulunk otthonról, s ha Anyával megyek, akkor kb 3/4 óra alatt megérkezünk a Pető Intézetbe, ami a Kútvölgyi úton van. Nagyon sokat dolgozunk nap közben, gyakoroljuk a napi tevékenységeket, bilizés, evés, pohárból ivás stb. Anya délután 4re jöhet értem leghamarabb, s ő szerencsére jön is mindig, s vár rám türelmetlenül. :) Ugyancsak 3/4 óra múlva érünk haza.

Samu október közepétől lett bölcsis. Hát a helyzet az, hogy Anya sokáig ellenállt, azt gondolta, hogy Samunak klassz velünk utazgatni kétszer is, de Samu másként gondolta. :)

Aztán Nagyanyus hathatós segítségével találtunk egy igazán remek bölcsödét Újpesten, egészen közel a Nagyanyusékhoz, így délutánonként Nagyapuska viszi haza. Általában Apa felszedi a kisöcsit, s együtt jönnek haza.

Na most kicsit írok a karácsonyról is: klassz volt, több, mint 2 hetet együtt voltunk, Apa is itthon volt, Anya is, s sokat voltunk a Nagyanyuséknál, ahol jókat mókázunk mindig. Aztán volt nálunk nagy vendégsereg, mert a szerte a világban élő barátaink meglátogattak bennünket. S már nemcsak Anyáék barátait jelenti ez, hanem a gyerekek is jófejek voltak! Tök jó, hogy már 4en voltunk gyerekek! :) S Anyáék azt mondták, hogy lehet, hogy nyáron is találkozunk Franciaországban! Jippppiiiii, mondjuk én már voltam, de Samunak ez lesz az első nyaralása!

Szilveszterkor sajnos betegek voltunk mindannyian, de mi gyerekek különösen vacakul voltunk. Szerencsére mire megint mentünk az óvodába és bölcsödébe rendbe jöttünk teljesen.

Most ennyi, fotókat majd csatolok, ha sikerül találni jót.

üdv, PiukDani

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://piukdani.blog.hu/api/trackback/id/tr401667661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása